Friday, April 20, 2018
Soccer

AGF vs Nordsjælland Watch@

Det har ikke været nogen let overgang fra Glen Riddersholm til David Nielsen målt på resultater, eftersom AGF har tabt 2-0 hjemme mod Lyngby og 4-0 I Parken I Nielsens to første kampe I cheftrænerstolen. Trænerskiftet skal selvsagt måles I et noget længere perspektiv, og fredag aften får Nielsen og co. muligheden for at rette operation til cave dårlige begin.Til kampen må de hvii’e fortsat undvære Dino Mikanovic, der under stort postyr blev udvist mod Lyngby og afsoner sin anden af to karantænedage mod FC Nordsjælland. I hans fravær kom Jens Stage ind mod Lyngby og spillede også backen mod FC København, så det ligner genvalg til sanctum 20-årige århusianer.Et andet alternativ til pladsen, Alexander Juel Andersen, har været skadet siden femte spillerunde, og selv om han nærmer sig rebound, vil det være en overraskelse, hvis han starter inde. AGF vs Nordsjælland Live Stream

AGF vs Nordsjælland
Danish Superliga
tomorrow, 11:00 PM
Aarhus Idrætspark, Aarhus

Adama Guira kommer helt sikkert ikke til at få spilletid, da han for nylig blev opereret for en meniskskade I knæet og sidder ude resten af efteråret. Daniel A. Pedersen kom på banen mod FC København og blev skadet undervejs, men klubben har ikke meldt ud, om problemerne med knæhasen holder ham ude I sanctum kommende kamp.Fyringen af Glen Riddersholm I AGF betød også en afsked med assistenttræner Lars Friis I det aarhusianske.Siden har David Nielsen taget over på cheftrænerposten, men da hans tidligere assistenttræner, Thomas Nørgaard, er blevet ansat som cheftræner I Lyngby, har cave nye AGF-træner ikke haft en højre hånd med til Århus.Derfor står nook nye cheftræner på Fredensvang lige nu uden en assistenttræner. David Nielsen afslørede så tirsdag, at assistenten vil være på plads til nytår. Han holder puppy navnet for sig selv:

– Jeg kan sige det sådan her, at vi kommer til at have en assistenttræner på plads, men det bliver først fra 1. januar.Superligaens grundspil et nået til halvvejsmærket, og det skete med en underholdende 13. spillerunde, hvor især FC Midtjylland, FC København og Hobro IK bidrog til løjerne med komfortable sejre.Inde på grønsværen var der flere store, individuelle præstationer, og vi zoomer her ind på de 11, der var bedst.Svenskeren har været et rigtig godt køb af AaB, og I mandagskampen mod Randers FC stod han igen en balance kamp. Det var ikke fordi, at Jacob Rinne diskede operation med lair ene store redning efter nook anden, men han var sikker I sine indgreb og rolig I sin mentality. Erik Marxens udligning I sidste sekund rokker ikke ved en god præstation af AaB-keeperen.Jesper Bøge har group I en rigtig flot sæson for Hobro IK, og han er måske en af de mest undervurderede backs I Superligaen. 27-årige Bøge leverer kontinuerligt på et højt niveau, og det var også tilfældet mod FC Nordsjælland.Slovakken er allerede god, og han bliver endnu bedre, når han får kommunikationen med sine holdkammerater på plads. Denis Vavro storspillede mod AGF og leverede tacklinger og hovedstødsdueller på et højt niveau. Potentialet er til at få øje på.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply