Friday, April 20, 2018
Soccer

Malmoe FF vs AIK Stockholm

Malmö FF hade idag sitt första träningspass efter SM-guldet, ett kort men intensivt pass på Malmö Stadion. Behrang Safari saknades och är I riskzonen till att missa AIK-matchen på måndag med en skada. Det är en coordinate där Rasmus Bengtsson redan är avstängd, vilket gör att MFF kan komma att sakna två av tre ordinarie mittbackar.Huvudtränaren Magnus Pehrsson, som tog ledigt I två dagar innan han började att jobba som vanligt igår, säger att det förutom mittbackarna kan bli någorlunda ordinarie startelva adage AIK, jogs säkrat SM-guld.För att ge oss bästa möjliga chans att vinna matchen så ska vi rulla vidare på ett liknande sätt.Det vore konstigt att göra för stora förändringar. Malmoe FF vs AIK Stockholm Live Stream

 

Inför dagens träning hade ledarstaben ett möte med spelarna där de gick igenom hur de skulle ta sig an AIK, och kom fram till att en hemmamatch adage AIK inför troligen fullsatta läktare är lair stora motivationen.För första gången I år kan man glädja sig utan att spela utan kniven witticism strupen. Att göra det hemma ihop med alla fans, det är nog. Där ligger motivationen nu, att visa att vi är bättre än AIK och göra det här hemma.Det finns dock några rekord och sviter som kan fungera som additional inspiration. Malmö FF har fortfarande chans att ta alla tiders poängrekord. MFF har heller inte förlorat hemma witticism AIK på 21 år, och I somras pratade Pehrsson om viljan att vara allsvenskans slack även under andra halvan av allsvenskan. MFF är det just nu, med två poäng fler än Djurgården och Kalmar FF.Just nu hämtar jag inte kraft I poängrekordet. Just nu hämtar jag kraft I att visa alla att vi förhoppningsvis kan ställa om huvudena och vara riktigt bra på måndag.Tidigare under året pratade Pehrsson om att ifall MFF skulle säkra SM-guldet tidigt, så fanns möjligheten att tänka mer på framtiden I laguttagningarna då truppen har flera utgående spelarkontrakt. Några sådana tankar finns inte med saying AIK och det är oklart hur det blir adage Sirius och Häcken.Vi får se om vi tänker annorlunda efter cave här matchen eller inte.

Matchen på måndag visas på Sportkanalen, C More Sport och på cmore.se. Avspark 19.00.Malmo FF were delegated Swedish champions for the fourth time in five years in the wake of returning from an objective down to win 3-1 away at IFK Norrkoeping on Monday. FF vs AIK Stockholm Live Stream

The win puts Malmo on 60 focuses after 27 amusements, 10 in front of closest opponents AIK with only three recreations left to play in the association.

Norrkoeping, who won the alliance in 2015, led the pack in the main half and looked like putting off Malmo’s gathering, yet second-half objectives from Carlos Strandberg, Lasse Nielsen and Anders Christiansen fixed the win.The match was quickly stopped in the last minutes as Malmo fans infringed onto the pitch, however after mentor Magnus Pehrsson and his players begged fans to back off, the fans quieted down and the club went ahead to assert their twentieth association title.”Malmö” FF has been proclaimed Sweden’s champion for the fourth time over the most recent five years in the wake of beating a deficiency from one objective and overcoming IFK Norrköping 3:1 as a visitor. Triumph on Monday night enhanced the adjust of the “blue” to 60 focuses in 27 recreations and they as of now lead by ten focuses to AIK Stockholm, three rounds stay until the finish of the Swedish soccer title.IFK Norrköping, who won the title in 2015, got the lead in the main half and was going to demolish the meeting supporters’ gathering, yet Carlos Strandberg, Lasse Nielsen and Anders Christiansen scored for Malmö in the second half.The diversion was ceased at the very end because of the attack of supporters of the champions, yet they came back to the stands after an intercession by mentor Magnus Perschon.This is the twentieth title the Swedish Allsvenskan in the 107-year history of “Malmö”. Intriguing certainty is this is where football star Zlatan Ibrahimovic began his profession

Related Posts

No Comments

Leave a Reply